Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

‘Isis en de geboorte van het licht’

Op 21 december is het de kortste dag van het jaar: Midwinter. Daarna keert de zon weer terug en worden de dagen langer. Isis, de moedergodin van de Ziel gaf geboorte aan Horus, de Egyptische god die het Hoger Zelf symboliseert. Door zijn geboorte werd zijn vader Osiris wedergeboren. Horus wordt vaak afgebeeld als een valkgod met de zon op zijn hoofd; hij staat voor de herrijzenis van het zonnebewustzijn.

In deze workshop kijken we naar de hemelse invloeden, de mythe van Isis en Osiris en versterken we ons eigen zonnebewustzijn. We werken met de Zwarte Zon, een spiritueel punt in de astrologie dat aangeeft welke eigenschap jou moeiteloos afgaat en waar een grote kracht beschikbaar voor je is. Dit punt toont waar jouw ongeconditioneerde mogelijkheden liggen en welk gereedschap je kunt gebruiken om die vorm te geven. We doen een oefening voor de thymusklier, waarop zich energetisch het hogere hartchakra bevindt, de poort naar je hoger bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Ook doen we een aantal geleide meditaties met de godin Isis, die ons door het duister naar het licht leidt.
Als het weer het toelaat, sluiten we af met een vuur-ritueel.

Datum: 21 December
Plaats: De Berkeley, Nesdijk 20H, Bergen (NH)
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Prijs: €40,00
Aanmelden: info@isismysterieschool.nl 

–Stuur mee met je opgave: geboortedatum, -plaats en -tijd want je krijgt een korte Zwarte Zon reading op papier tijdens de workshop!